Samenwerkingsverband AMGS

NOTE: To use the advanced features of this site you need javascript turned on.

Aanmelden Annie M.G. Schmidtschool

Is een leerling ondanks de extra steun vanuit basisschool en Samenwerkingsverband toch aangewezen op speciaal basisonderwijs, dan komt de Annie M.G. Schmidtschool in beeld.

Ouders melden hun kind altijd in samenspraak met de basisschool bij de Annie M.G. Schmidtschool aan. Gezamenlijk wordt het onderwijskundig rapport ingevuld: de ouders vullen de oudervragenlijst in, de school neemt de schoolinformatie voor haar rekening en vaak hebben beide partijen beschikking over onderzoeksrapporten (medisch, psychologisch of anderszins).
Met een compleet pakket kan toelating tot de Annie M.G. Schmidtschool worden aangevraagd bij de PCL (Permanente Commissie Leerlingzorg). Deze commissie geeft bij toelaatbaarheid een beschikking af, het toelatingskaartje voor het speciaal basisonderwijs.

Ouders worden van harte uitgenodigd zich persoonlijk over de Annie M.G. Schmidtschool te laten informeren, ook vóór het aanvraagtraject is doorlopen.
Voor een afspraak met de locatieleider Rob van Elswijk verzoeken wij u contact op te nemen met de administratie tel. 035 6215835.

     
Klik hier voor de Annie M.G. Schmidtschool 

Contact PCL

Jacqueline van Dijk 035 6215835
E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Inhoudelijk contact op afspraak

 

 


© 035 WEBDESIGN